Please register or log in.

som for å skjule teknologien heller og dytter den i ansiktet

Item details add to favorites
Title som for å skjule teknologien heller og dytter den i ansiktet
Source/Author  
Date 2016-10-13
Summary Ved første blikk, spesielt fra den laterale (ekstern) side, den eneste av struktur 19 virker som en av en ganske ikke-teknisk sko. Du kan se hva som skjer hvis du ser på hælen og medial (indre) side.
Description

Det fine med Zoom Structure 19 eneste enhet er at det er mye som skjer med det, men designet er veldig rent og lineær - som for å skjule teknologien heller og dytter den i ansiktet.

Ved første blikk, spesielt fra den laterale (ekstern) side, den eneste av struktur 19 virker som en av en ganske ikke-teknisk sko. Du kan se hva som skjer hvis du ser på hælen og medial (indre) side.

Ut av boksen, strukturen 19 er definitivt en siste generasjon Nike sko. Selv om "Swoosh" ikke http://www.runnernorge.com/lunartempo-dame-c-4_79_81.html var der, ville det ikke være noen feil er en Nike sko.

Waffle yttersåle, flymesh øvre og Flywire er slike lett identifiserbare trekk ved denne skoen og hele Nike lineup i det siste.

Skoen ser bra ut og har en slags "cool faktor". Ekstreme VOLT farge-side, dette er første gang jeg noensinne har slitt en løpesko til arbeid og blitt kommentert som "dop kicks" av en av mine sneakerhead kolleger.

Category Farm News
Created 2016-10-13
Zip 10451
City New York
State New York
Country United States

Farmingo.com is Farming Classifieds Website: Every day, our website, Farmingo.com, welcomes thousands of farmers, ranchers and agriculture-business professionals - helping to find the latest farming news,agriculture industry information, live farm auctions of cattle, beef, dairy, swine, crops, poultry, farm equipment, livestock,soybean, markets, & new farm products information. Farmingo.com covers farming and farm issues in all states of the U.S.